Quad Lock® motociklo vibracijos slopintuvas

Original price was: 17,00 €.Current price is: 14,00 €.

Liko 1

Quad Lock® motociklo vibracijos slopintuvas

Liko 1

Category:

Aprašymas

Quad Lock

Kai kurių motociklų vibracijos lygis gali turėti įtakos naujų išmaniųjų telefonų vaizdo stabilizavimui. “Quad Lock” vibracijos slopintuvas užtikrina, kad išmanųjį telefoną galite drąsiai tvirtinti prie bet kokio motociklo.

DAR LABIAU APSAUGOKITE SAVO IŠMANŲJĮ TELEFONĄ

Suderinamas su visais “Quad Lock” motociklų laikikliais ir “Quad Lock” motociklų priedais, “Quad Lock” virpesių slopintuvas sumažina daugiau kaip 90 % motociklų sukeliamų aukšto dažnio virpesių.

TIKSLIAI SUPROJEKTUOTAS

Vibracijos slopintuvas su dviguba važiuoklės pakabinimo sistema ir tiksliai suprojektuotomis silikoninėmis įvorėmis sugeria vibracijas ir apsaugo jūsų išmaniojo telefono kamerą.

LENGVAI MONTUOJAMAS

Į “Quad Lock Vibration Dampener” komplekte yra viskas, ko reikia norint integruoti su esamu “Quad Lock” motociklo laikikliu, jį galima sumontuoti per kelias minutes. Į “Quad Lock” vibracijos slopintuvą įeina viskas, ko reikia, kad jį būtų galima integruoti su esamu “Quad Lock” motociklo laikikliu ir motociklo USB įkrovikliu.

TECH SPECIFIKACIJOS

Turi dvigubą važiuoklės pakabos sistemą su tiksliai suprojektuotomis silikoninėmis įvorėmis, sugeriančiomis vibracijas ir apsaugančiomis jūsų išmanųjį telefoną.

  • Suderinamas su visais “Quad Lock” motociklo laikikliais ir motociklo USB įkrovikliu
  • Saugi integracija su “Quad Lock” motociklų laikikliais, kad būtų galima saugiai užfiksuoti portreto arba kraštovaizdžio režimu
  • Stiklu užpildytas nailonas
  • Preciziškai suprojektuotos silikoninės slopinamosios įvorės
  • Aukštis 23 mm ir plotis 60,3 mm

KAIP TAI VEIKIA?

Vibracijų slopintuvas apsaugo išmaniojo telefono kamerą nuo aukšto dažnio vibracijų. Naudojamos silikoninės tarpinės sugeria vibracijas ir yra specialiai pritaikytos slopinti aukštesnio dažnio vibracijas (vibracijų pavojingoje zonoje), todėl žemesniuose dažniuose galite pastebėti daugiau judesių.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Quad Lock® motociklo vibracijos slopintuvas”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Captcha loading...